BrianFroud30

De Laume

30
De Laume staat voor het plezier in het geven zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen.

Als je je belemmerd voelt in je leven, dan is het advies om je focus van het probleem af te halen en het probleem vrijuit en onvoorwaardelijk aan anderen te geven.

Probeer een paar nieuwe vormen van aardig zijn te uiten. Geef iets meer dan je denkt te kunnen veroorloven, ga iets verder met je hulp dan je denkt te hoeven.

Het mooie hiervan is dat het universum de balans altijd goed bijhoudt. Dus wanneer je onvoorwaardelijk geeft, dan kun je er zeker van zijn dat je uiteindelijk ook iets heel moois terugkrijgt.

De kunst is hier dan ook voor open te staan. De zegeningen die je terugkrijgt van je eigen liefdadigheid zijn waarschijnlijk niet van dezelfde persoon waaraan je ze hebt gegeven. Je zou wel eens een deel kunnen weigeren van deze zegenen omdat je ze niet in die vorm verwacht had, of niet van die persoon.

Dus wees een helpende hand wanneer je kunt, in plaats van je handen in je zakken te houden en vast te houden aan wat van jou is. Wees vervolgens bereid om met open armen te ontvangen van het universum, wetende dat het goed zit met de balans tussen geven en nemen.

Back to top button