BrianFroud18

De Vrouw van de Oogst

18
Deze kaart wordt vaak onterecht geassocieerd met verlies, spijt en verdriet omdat de Vrouw van de Oogst gaat over het loslaten van wat voorbij is en verder gaan naar de volgende fase in je leven.

De andere kant van dit loslaten is dat onze last door alles dat we loslaten verlicht wordt. Ongelukkige relaties, oude trauma’s, taken of fases in ons leven die we graag voorbij zien gaan, geloofsovertuigingen…om maar wat te noemen. Dit zijn de dingen die ons pijn kunnen veroorzaken en ons belemmeren van persoonlijke groei.

Dit is de tijd van bevrijding. En of het nou pijnlijk of plezierig is, je kunt er maar beter niet te veel weerstand aan geven. Het gevaar komt van het niet accepteren van verlies, of het vasthouden aan oude dingen of overtuigingen waar je uitgegroeid bent.

Huil als dat nodig is, of vier het indien toepasselijk, maar vertrouw het proces, hoe dan ook. Aanvaard wat je voelt en bereid je dan voor om verder te gaan.

Back to top button
Deze website gebruikt net zoals alle andere websites cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, en om eventueel functies voor social media te bieden, maar ook om het internet verkeer te analyseren. Daarom wordt er informatie gedeeld over uw bezoek aan websites met sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept